Härlig känsla av frihet och utveckling

Nu har jag arbetat i Östersund som hyrsjuksköterska och det har gått jätte bra förutom att jag var väldigt nervös i början. Men det gick över då jag insåg att det inte var något att vara nervös över. Är det inte märkligt hur stora krav vi sätter på oss själva? Uttrycket att vi själva är vår värsta fiende är väldigt sann. För hur stor är chansen att vi tar stora steg till något nytt om ribban är så högt satt att det är gjort för att misslyckas! Rädslor har jag pratat om tidigare Rädslor är till för att förstöras genom att göra det som skrämmer en mest. För det mesta är tanken om det nya värre än själva genomförandet.

Så mitt liv som hyrsjuksköterska just nu betyder att jag bor på ett litet hotell på gågatan. Jag har gratis frukost på hotellet som jag efter en månad bara utnyttjat 1 ggr eftersom jag är natt människa kommer jag aldrig upp till dessa tider. Men 11,30 börjar på avdelningen och klockan 12,00 äter jag pedagogisk måltid med patienterna så det är ju kanon. Klockan 21,00 slutar mitt pass. Jag tar då en timmas promenad med min kusin som bor i Östersund. Sedan spenderar jag några timmar på hotellrummet med datorn. Lediga dagar har jag inte många av men de spenderar jag med promenader och kusinen och min moster. Gillar den här staden. Eftersom den är ny finns det mycket att upptäcka.

Just nu är jag hemma och firar jul med mina anhöriga. När jag nu spenderar tid borta från mina nära och kära inser jag ännu mer vad som är viktigt i livet och det är närhet till de jag älskar. Samtidigt som det är roligt att lära känna nya människor och släkt i Östersund. Inser nu när jag skriver detta att om jag stannar längre stunder på flera ställen kommer det alltid finnas en liten längtan till de jag lämnar. Jag har nu inte arbetat på Vidarkliniken på ett tag och där har jag ju också skapat relationer. Vi får se hur det kommer bli framöver. Just nu är mitt liv en öppen bok och så får det vara. Det ligger en fin känsla i att låta det vara öppet och låta de saker som vill in komma in i mitt liv. Samtidigt finns det en del i mig som vill ta beslut som gör framtiden mer tydlig och klar.

Ska i morgon åka till Östersund igen och är sedan åter 21 Januari. Efter det vet jag inte vad som händer. Lite ledigt vill jag dock ha.

I videon nedan så förklarar jag mer noggrant om hur det varit och vad jag vill framöver.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>