Köket PIMPAS!

I dag vaknade jag upp från vinter ide till inspiration. Tittar på mitt halvfärdiga kök och bestämmer mig för att nu är det dags! Nu är det dags att riva den sidan av köket som ännu inte har blivit renoverat till IKEA kök. Tanken med att bygga själv var god men jag är inte så mycket en finsnickare så resultatet var sådär! Ja ja man kan ju inte var bäst på allt .-p

Och här tänkte jag ha en före och efterbild på köket men jag tog ingen förebild och inte hittade jag någon från datorn. Så ni får helt enkelt hålla till godo med videon. Videon visar rivning och återbyggande. Du får också en förklaring till vatten och vattenpump systemet.

YouTube Preview Image

 

 

Similar Posts:

  None Found

6 thoughts on “Köket PIMPAS!

 1. Hej,

  ditt kök har ju blivit så fint :)

  Var har det kostat och har du tänkt på den ökade vikten som ikea-sakerna säkert bidrar med?

  Har själv funderat på att sätta in ikeakök i min husvagn och har funderat på hur man kan få ned vikten genom att bland annat inte sätta upp båda gavlarna i skåpen, utan låta två skåp på sidan av varandra dela på en i mitten.

  /Andreas

 2. Jag har inte räknat på köket men stort blev det. En kompis sa att vafaan det är ju mer än jag har i min lägenhet hehehe.Jag är nöjd. Blev fint och när jag är klart med allt småfix kommer det vara kanon. När det gäller vikten så tycker jag inte det spelar någon roll. Jag har bara tänkt att flytta huset när jag flyttar för att bo någonstanns en längre tid och då använder jag bärgarna och då är det ju följebil osv. Så det blir ingen koll på det. Dessutom tror jag att jag får flytta det med bärgare även om det är för tungt. Bleev nog lite tyngre men inte så farligt mycket.

  I husvagn har man ju inte så mycket som man får lasta från start så där är man ju begränsad.

  Har planer på att flytta till en tomt och bygga mitt stora växthus och ha Hjulia däri. Ska hyra ut mitt stora hus. Behöver bara renovera upp det lite innan. Uthyrningen ska betala av mitt huslån så jag till pensionen har en ren vinst på hyran från hyresgästen. Dessutom är huset en säkerhet om jag får svårt att röra mig när jag blir äldre får jag flytta in där.

 3. Jo vikten är ju mycket viktigare i en konventionell husvagn, i alla fall om man ska köra runt med den.

  Jag har tittat på detta billiga kök:
  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/kitchen/22957/
  Det är så billigt att det gör inget på ekonomin eller att slakta så att jag får plats med det.

  Ska i så fall även byta skafferi och köper då en enkel 60×60 garderob.

  På grund av att bänkspisen inte får plats inne på köksbänken (ovanpå den gamla och inte använda gasspisen) så har jag idag spisen ute i förtältet. Men med ett nytt kök så skulle jag kunna bygga in spisen (med ugn) i köksbänken och då laga mat inne i värmen :)

  Jag har även en köksfläkt som jag då skulle kunna montera och använda vid matlagning.

  Idag har jag plats för alla köksattiraljer i de köksskåp och få lådor jag har men det är inte helt optimalt, samt att under överskåpen sitter husvagnens manöverpanel och den är både ful och väldigt oanvänd av mig så den skulle jag vilja montera bort (och flytta på det som fortfarande behövs).

 4. Ja det där köket var mycket billigt. Är planen fortfarande att bygga litet hus eller planerar du ett långsiktigt modifierat husvagns boende?

 5. Jag vill fortfarande bygga från grunden. Och fortfarande är det två-tre saker som är i vägen för detta.

  Vill vara skuldfri först
  Har ingen plats att bygga på
  Har ingen plats att bo med vagnen på

  Så tillsvidare bor jag kvar i husvagnen på campingen och modifierar vagnen för att det är kul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>