Förändringar jag skulle göra om bygga Hjulia igen

Nu har jag bott här i flera år och tänkte ge er mina tankar om vad jag skulle ändra på om jag byggde ett hus på hjul igen. Detta för att ni som planerar ert boende nu får veta vad jag skulle göra annorlunda.

I videon längst ner pratar jag om detta:

Jag tar upp för och nackdelar med att ha loft att sova i och hur taket har betydelse för bästa planeringen.

Ytterdörrens placeringen för och nackdelar med dess placering.

Jag pratar om ljusinsläpp genom fönster.

Kökets placering och gasolspis diskuteras.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

4 thoughts on “Förändringar jag skulle göra om bygga Hjulia igen

  1. Uppskattar dina videos, intressant att få ta del av ditt tänk. :-) Kan du förklara hur en dörr i mindre storlek är sämre än en vanlig? Jag menar, hur kan det bli så endast pga dess storlek. Tacksam för svar! :-)

  2. En dörr med höjden 1.8 meter är förrådsdörrar så de har betydligt sämre kvalitet. Jag kunde inte något annat än förrådsdörr med denna höjd. Så fördelen med att sätta på långsidan var att dörren kunde få vara högre därför att det inte fanns ett loft som hindrade. Loften kunde inte heller vara på lägre höjd om jag inte ville ha högre hus osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>