Uppdaterar hela hemsidan!!

Jag ska försöka göra denna hemsida lite mer överskådlig så alla kategorier ska göras om så att ni kan hitta det ni söker efter.

Jag kommer också ha fler inriktningar. Jag har haft inriktningen off-grid och hus på hjul. Det är nu i mer underhålls fasen och mindre förbättringar. Det jag nu håller på mest med är självförsörjning genom odling och höns/vaktlar. Jag fokuserar på att få lite inkomster vid sidan om lönearbetet. Skuld och utgifts sanering. Fritid, tid och pengar i bra proportioner. Survivalism och minimalism ingår i hela konceptet.

Så framöver kommer inriktningen vara lite bredare. Ska försöka komma på ett bra namn för hela konceptet. Ni får gärna hjälpa mig.

Så en tid framöver kommer de se lite stökigt ut här. Jag kommer gå igenom alla 510 blogginlägg, lägga dem i rätt kategorier och försöka hinna läsa igenom och kollar att länkar och bilder fungerar. Kanske lägger till eller tar bort saker som inte verkar bra längre. Försöka göra bättre rubriker osv osv.

 

 

 

Similar Posts:

  None Found

2 thoughts on “Uppdaterar hela hemsidan!!

 1. Helena, vilket roligt städprojekt så här på vårkanten :)

  Lite så att jag blir avis på dig som har i åratal skrivit och skrivit, inlägg efter inlägg och nu sorterar upp bland dem – det är ju sånt som jag går igång på, att sätta händerna i ett till synes omöjligt städprojekt :)

  Smart att “strömlinjeforma” kategorierna, blir ju så mycket lättare att hitta då :)

  Hur kom det sig att du börj…. hmm kan inte du ringa mig när du har tid så pratar vi en stund istället :) :) :) :)

  /Andreas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>