Byggverkstaden

Blivande tillfälliga verkstaden

Det här är den ombyggda stugan som nu är verkstad. Den dåliga dörren är ersatt med ett fönster och ingång från sidan istället. Luftsolfångaren till vänster om stugan har jag inte ännu monterat så att jag får in värme från den.

Jag är så nöjd över min byggverkstad. Jag har egentligen aldrig haft ett rum där jag haft mina verktyg på ett bra sätt tidigare. Nu är det så mycket smidigare att sätta igång med ett projekt.

Här är ett videoklipp om min byggverkstad och lite solel snack.

YouTube Preview Image

 

Similar Posts:

  None Found

4 thoughts on “Byggverkstaden

 1. Hej Helena!

  Hittade just din blogg och gillar verkligen det du gör. Själv har jag börjat skissa på en långsiktig plan för att leva mer hållbart. Har funderat en hel del på “Tiny House”, men det är en grej som har fått mig att tänka till lite extra. Jag vill gärna kunna flytta längre sträckor och som jag förstår det så är det krångligt att bygga en husvagn som får köras snabbare än 30 km/h.
  Så frågan är känner du till vad somkrävs för att få framföra huset snabbare än 30km/h på svensk väg?

  Varmaste hälsningar
  /Andreas

 2. Ingen som provat i sverige vad jag vet. Kravet är att dra huset genom besiktningen, då kan du flytta det snabbare. Men att harva sig igenom alla de reglerna som inte någon vet eftersom det är första gången lär kräva tålamod och ritningar som bevisar att du kan föra det fram i 80 km/ timma.

  En manskapsbod får väl dras snabbare…kanske bara inreda en sådan?

 3. Kul att se hur du inreder din verkstad. När jag har kommit igång så får du se hur min kommer se ut :)

  Om du inte redan är på facebookgruppen “Woodworking for Mere Mortals” så kan jag rekomendera den…

  När ska du ta bort den där rosa plyschgrejen? hihi – och har du funderat på att måla allt vitt inne i verkstan – vilket skulle ge bättre ljus!

  /Andreas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>