Hem till gården, flyttar Hjulia

Nu är  äntligen Hjulia hemma på gården. Det gick jätte smidigt och bra.

Det enda som  jag inte gillar är att jag inte fick ha Hjulia försäkrad under transporten. Länsförsäkringar sa ja till detta förra gången jag flyttade henne. Men denna gång sa chefen på länsförsäkringar att de inte försäkrar under transport och att det var fel förra gången. De säger att de inte ens försäkrar villavagnar under transport. Dåligt tycker jag!

Här ser ni flytten

YouTube Preview Image

Similar Posts:

9 thoughts on “Hem till gården, flyttar Hjulia

  1. vad konstigt med försäkringen. Min husvagn behöver jag inte försäkra enligt försäkringsbolaget utan den går under bilförsäkringen sa dom till mig. Behövdes ingen separat försäkring. Men de kan såklart ha lurat mig. Jag betraktar alla försäkringsbolag som skurkar.

  2. Andreas det ser ut som ett hus uppställnings plats med alla hus just nu men framöver hoppas jag kunna få det och se lite annorlunda ut. Men som du säger så finns det massor av möjligheter med gården. Ja jag känner mig verkligen som Lycko mig :-)

  3. Bilens försäkring täcker alla släpfordon..dock är ju frågan vad ditt “hus” går som… Förmodar som husvagn men men man kan aldrig veta förrens olyckan är framme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>