Fortsättning av förberedelser inför flytten

Jag fortsätter att röja grenar och elda. Nu har jag även börjat att höja lilla stugan från marken för att flytta det. Vad skönt det varit om det stod på hjul, så mycket lättare då.

Jag är lat så jag kommer ge er uppdateringarna via mina videoklipp.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

2 thoughts on “Fortsättning av förberedelser inför flytten

 1. Till flytten av den lilla boden så skulle du ha använt en pallyft och ett par plywoodskivor.

  Förbered genom att lägga ett par kraftiga reglar under huset som är bredare än huset och som ligger så pass tätt att du kan sätta pallyften under ett par av reglarna och på det sättet lyfta huset. Eller det kanske funkar att använda golvbjälklaget utan att förstöra det.

  Sen kör du huset ovanpå plywooden som då ligger på ett sådant sätt att det blir enkelt att rulla pallyften på skivorna. en till två personer som drar och en eller två som puttar på huset borde räcka för att få det dit det ska.

  När du sen ska sänka ned huset så så har du redan förberett ett par stadiga stenar eller stockar som huset står på en bit ovan marken.

  Lycka till

  /Andreas

 2. Jag äger ingen pallyft…vi ska prova lite olika lösningar. Själv tyckte jag att köra under en kärra vore det enklaste. Brorsan vill hellre använda runda stavar typ. Vi får se vad det blir. Just nu ser det ut som att den kanske bara ska flyttas en pytte bit utifall att den ska användas till att ha kaminen i….vilket inte är bestämt mer på spåna planet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>