Byggverkstad och eldning

I dag blev jag irriterad på att mina verktyg ligger huller om buller i ett uthus. Jag behöver få upp mina verktyg på bestämda platser så att jag vet var allt finns. Så nu började jag med att riva en dörr som är väldigt dålig. Där ska jag ha ett fönster. Jag sågar mig genom en vägg så att jag kan ta mig till ytterdörren som finns på den sidan.

Blivande tillfälliga verkstaden

Blivande tillfälliga verkstaden. Dörren tas bort och ersätts med ett fönster. Ingång sker från högra sidan där lilla fönstret är. Ett hål i väggen öppnas i mellanväggen mellan de två rummen som finns i stugan.

Under tiden som jag gör detta så går jag med jämna mellanrum och fyller på min brasa med sly och annat bråte som jag vill få bort från gården för att nästa år ska där vara antingen växthus eller odlingsyta.

Jag har en lång lista med saker som behöver göras och allt känns så roligt och jag vill göra allt på en gång men jag är bara en människa så jag tar en sak i taget. Eller rättare sagt jag tar flera saker samtidigt och varierar mellan dessa. Jag gör det som känns roligt. Det ska vara roligt att arbeta och oftast tycker jag att det är det. Om det inte är roligt så får man fundera på om man verkligen gör det som man i hjärtat känner är det man ska göra. Börja inte ett projekt som tar emot för då är det något som inte är som det ska med ditt mål. Ditt mål ska leda dig dit du innerst inne vill.

Här är iallafall dagens videoklipp.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

    None Found

2 thoughts on “Byggverkstad och eldning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>