Vad kostar det att bo i ett hus på hjul

Kostnaderna beror helt och hållet var du bor osv. För mig just nu betalar jag 1000 kronor i hyra för att stå där jag står nu. I oktober flyttar jag till den tomt jag äger. Där betalar jag 2500 kronor för tomten. Där får jag dock tillgång till flera hus. Villaförsäkring har jag på två hus på ca 350 kronor.

Sommarhalvåret är det ingen uppvärmning och ingen brist på el så 2850 är månads kostnaden.

Vinterhalvåret från oktober till februari betalar jag lite gasol och lite ved samt drar igång elverket för att skapa el. Utöver dessa 2850 kronor så lägg på ca. 500-1500 kronor till.

Så det är billigt att bo i ett hus på hjul MEN eftersom jag inte är ur ekorrhjulet och har lån så har jag mer utgifter MEN jag håller på att betala av detta.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

  None Found

2 thoughts on “Vad kostar det att bo i ett hus på hjul

 1. Jag har nyligen hört, av min dotters sambo, 25 år gammal, att man inte ska låna till mer än tre saker i sitt liv – studier, bil och bostad! Smart ung man :)

  Fasta utgifter:
  Hyra
  El
  Försäkring
  Telefon/Internet
  TV och sånt tjafs om man har det
  Transport (bil, busskort)
  Lån och amorteringar
  Mat

  Rörliga utgifter:
  Allt annat

  /Andreas

 2. Det är så sant andreas, studier är smart för att få en bra inkomst och ett jobb man gillar. Hus är oftast billigare än hyreslägenhet och man betalar åt sig själv. MEN inte köpa något svindyrt man inte kan betala av. Bil nja näää det kan man spara till tycker jag….man behöver inte ha nytt första bilen osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>