Nyårslöfte 2011 för 2012, hur gick det?

Lite roligt att hitta detta som jag skrev till nyår 2011 för det nya året 2012. Kan vara intressant att se vad som jag faktiskt genomförde och vad som inte genomfördes. Jag skriver med grön färg vad som verkligen hände 2012 efter varje rad.

Vad kommer att hända 2012?

Detta året är det år som jag har tänkt mig ha mer pengar i plånboken, arbetar mindre, fokuserar på självkännedom och livskvalitet.

Jag har mer i plånboken men fortfarande skulder, lån och saker kvar att göra på huset. Så ja mer pengar men inte till att spara utan mer att investera i. Ja jag arbetar mindre, på 6 veckor dvs 42 dagar arbetar jag 15 nätter. Självkännedoms arbetet går framåt. Jag har en bra livskvalitet som jag dock kan öka genom att investera i solpaneler, cykel och vedkamin osv.

Det sociala ska få sig ett upp sving då jag nu har mer tid och kan fokusera på det som är viktigt på det personliga planet.

Ja jag har varit mer social men kommit på att det mer handlar om att välja de människorna som är viktiga för mig och fokusera mer på det.

Jag ska skriva en bok om mitt hus bygge och de erfarenheter och de tankar jag har runt detta.

Jag började på boken men har slutat, hoppas på inspiration till detta snart. 

Jag ska röra på mig mer och äta bättre.

Här har jag faktiskt lyckats mycket bra. Cyklade hela sommaren och hösten och började sedan på ett gym och har gått ned 30 kilo sedan maj 2012 till i dag. Planerar att cykla till allt från våren och fram till hösten. Inköp av cykel och cykelkärra är inplanerat. Sparar på detta sättet pengar och förbättrar min hälsa. En cykelsemester med min kusin planeras från Stenungsund till Nyköping i slutet av maj.Det blir en resa på 40-45 mil. Campa i skogen under cykelturen med min DD Hammock tält.

Vara en bättre medmänniska än året innan.

Ja jag har ju varit mer social så hoppas att mina vänner känner av det. Däremot vill jag alltid vara en god medmänniska och gör mitt bästa så denna punkt är kanske inte ett mål utan något jag bara ämnar vara. Men bra att reflektera över ibland.

Jag funderar på att göra något ideellt. Vet vad men håller det hemligt ett tag till.

Har inte startat upp detta ännu.

Försöka ha lite mindre projekt

Har definitivt haft mindre med projekt men det handlar mer om att jag inte kan göra så  mycket där jag står nu.

Bara vara

Tja det händer väl !

Göra saker jag är rädd för och våga misslyckas precis som Hus på Hjul projektet var ett sådant. Jag vågade och lyckades. Gjorde litet misslyckanden men inget som inte gick att göra om på ett nytt sätt för att sedan bli ett lyckande.

Jag har utmanat mig i mitt privatliv.

Jag tror på 2012

för jag tro på mig själv och alla andra att vi kan göra bättre val än året innan

Gott nytt år mina vänner och alla andra jag inte känner

Tja jag tyckte att jag klarade det mesta ganska bra.

Jag har inte gjort några nyårslöften för 2013 men endel saker måste jag göra och det är:

  • Sätta in vedkamin
  • köpa mer solpaneler
  • Flytta huset till en annan tomt
  • cykla så ofta det går
  • fläkt system i huset
  • avlopp från köket
  • fixa ett  bättre fungerande vinter kylskåp
och det jag vill göra men kanske inte blir av i år är:
  • skriva klar boken

 

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>