Gasoldragning till värmeväxlare

Gasoldragning till gasol värmeväxlaren

Här är värmeväxlaren med gasoldragningen och gasolalarmet monterat på golvnivå. Alla skarvar har jag testat med läckspray.

Här är gasoldragning i närbild.

Installerade också en koldioxidvarnare som varnar när det är för lite syre i rummet.

Och som vanligt så finns det ett youtube klipp att titta på för de som vill ha den mer grundliga informationen och beskrivningen.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

    None Found

4 thoughts on “Gasoldragning till värmeväxlare

  1. Hej! När jag läser om gasol- och koldioxidlarmen du installerat kommer jag att tänka på det här med ventilation. Jag inbillar mig att luften (även utan gasolläckage eller eldning) lättare blir dålig, syrefattig eller alltför fuktig i ett så litet hus än i ett större. Funderar själv nu på olika ventilationslösningar för mitt hus på hjul. Hur har du gjort? Har du installerat ventiler? Eller räcker det för dig med eventuella otätheter i bygget?

  2. Det blir lätt fuktigt. Vi har fönster öppet på glän, en uppe och en nere. Men det ska bli ventilations hål. När jag inte vädrat och värmen stigit upp i taket och sedan svalnat har det blivit fuktigt i sängkläderna. Så ventilation är jätteviktigt i ett litet hus.Jag bedömer att en högt vid nock och en på nedre plan räcker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>