DIY Sätter upp våtrumstapet i badrummet

 

Ja det tog en vecka men nu är det mesta gjort i badrummet och jag har tagit min första dusch i huset. Det kändes fantastiskt skönt.

Toa delen

 

Här har ni ett youtube klipp som löper över hela badrums arbetet.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

  None Found

8 thoughts on “DIY Sätter upp våtrumstapet i badrummet

 1. Snyggt! Funderar bara över en sak: din toalett – är det fortfarande typ en hink där du blandar i sågspån/pellets (eller vad det var?) och sen bär bort till kompostering?

 2. Hej! Så snyggt det blir! Jag bygger också ett vagnshus och skulle också vilja göra som du med våtrumstapet på väggarna. Är dock rädd att den inte ska räcka som fuktskydd i duschavdelningen. Har du tänkt skydda väggarna med ett duschdraperi när du duschar, eller behövs det inte? Hur har du tänkt angående fuktskydd? (När man bygger vanliga badrum är det ju jättenoga med fuktskyddet.) Mvh, Lina

 3. Ja det är precis det de är och jag gillar det. Jag har prövat det mesta i toan och det mesta verkar fungera. Just nu har jag kattsand, har haft gräs, jord och pellets och dyligt. Men sågspån är överlägset bra…har inte det just nu bara. Men i framtiden så ska jag köpa mig en torp isak toalett. Det är precis det jag har men att den separerar kisset från bajset. Den är snygg och jag slipper tömma så ofta pga. av separeringen. Me like this shit :-D när jag får egen tomt blir det en riktig kompost som sedan ska användas till odling

 4. Jag anser inte att jag behöver ett bättre skydd eftersom jag duschar max 5 liter med lågt tryck vid varje dusch. Jag kokar vattnet och det kommer inte bli en massa hett vatten. Jag anser att skyddet räcker för mina behov. Helt klart ska jag ha draperi bara inte hunnit till inredningen, endel kvar att göra. Har du någon hemsida så man får se lite bilder :-) ?

 5. Ser ut att bli fint ju :)

  Jag ser att hyllan fortfarande ser ut att vara oskyddad – hur har du tänkt skydda den?

  /Andreas

 6. Jag hade lite planer för den men jag får nog släppa dem. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra eller gå på min ursprungliga plan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>