Tiny House byggare med smarta lösningar

Det är roligt när man hittar en Tiny house byggare som finner lite udda smarta lösningar för att göra det smidigare i hemmet. Du hittar hans blogg här.

Han  har återvunnit mycket material och har multipla användningar för de flesta områdena i huset.

Stegen går att vika i hop.

Under skärbrädan på diskbänken döljer sig ett kylskåp.

Diskblandare som blir som en dusch vid behov.

Han har gjort en glid dörr i Japanskt pappers dörr som ger mycket ljus in i badrummet.

Han avvaktar med att sätta upp hyllor för att se vad han har för behov innan.

YouTube Preview Image

 

 

Similar Posts:

    None Found

2 thoughts on “Tiny House byggare med smarta lösningar

  1. Jag tycker den planlösningen som han har är en av de bättre. Har sett flera som valt att göra så att de placerar toan och köket längs med varandra med ingång till toaletten från köket och loftet ovanför. På så sätt får man ett rymligare vardagsrum och en mer luftig känsla. Tror det är så jag kommer bygga nästa vagn :)

  2. Jag håller med om att vardagsrummet är mycket viktigt men som min planering är så har jag ett kök som är bättre än något annat kök jag haft tidigare, jag skulle inte bygga på det sättet. I så fall om jag vill ha ett större vardagsrums del skulle jag bara korta av köket. Men i mitt fall behöver jag inte det men däremot skulle jag ta bort fotöljerna och bygga en L soffa för att kunna ha mer folk på besök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>