En hel dag off-grid, dokumenterad

Nu har jag kommit till dag 204 sedan jag flyttade in i huset i oktober 2011 och  jag förbereder mig för en flytt till en annan del av Nyköping.

Jag har dokumenterat det jag gjort under en dag och flera filmer kommer.

Men här är den 8 April en solig men lite kylig vård dag.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

5 thoughts on “En hel dag off-grid, dokumenterad

 1. Hej.
  Jag undrar om du är medveten om att när man värmer mat i mikron så blir det död mat. Det blir egentligen inte längre mat utan bukfylla som i slitändan tar energi och mineraler från kroppen än den ger.

  Även uppvärmd mat, även kokt, har i stort sett inga enzymer alls.

 2. Niklas vilket skitsnack jag är så trött på allt flumm folk tror på.
  n1 all mat är död mat
  n2 när man tillagar mat försvinner vitaniner ju längre man lagar maten. det spelar ingen roll hur man värmer maten typ el gas eller mickrovågor.
  n3 finns det mineraler i maten man lagar i mickron så tar kroppen upp det.
  n4 det är betydligt sämre att dricka coca cola än att värma mat i mickron. fråga till niklas. Tror du det var gud som skapade jorden på 6 dagar,tror du jorden är platt,tror du man kan bota canser med c vitamin,jag antar att du inte dricker te eller kaffe.röker eller dricker någon form av alkohol. fattar du hur mycke farliga ämnen det finns i dom produckterna. jag är så trött på hycklare och folk som spider flumm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>