Dag 183 (13/3) Soldriften under 24 timmar

I dag har jag gjort ett videoklipp om gårdagens soldrift. Jag blandar säkert ihop Ah och watt och Ampere var medveten om att jag är nybörjare. Tar gärna emot kommentarer så jag lär mig mer. Jag ställer en fråga i slutet av videoklippet som jag hoppas någon kan svara på.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

5 thoughts on “Dag 183 (13/3) Soldriften under 24 timmar

  1. Hej.
    Jag blev faktiskt förvånad här. Jag trodde mikro och annat skulle dra mer men det gjorde det inte i verkligheten. Att skilja mellan W, Wh är avgörande. Du har räknat rätt men saknar ett h på flera ställen.

    Jag är också förvånad att du har vågat att ta ett kliv som detta rakt ut i okänd mark. Du lär dig verkligen på vägen istället för att plugga ihjäl dig innan. Denna metod kan skapa mycket problem på vägen men av problemen lär man sig som mest om man måste lösa dom. Jobbigt under färden men resultatet blir bättre.

  2. Jag tänker som så att jag lär på vägen. Detta är inte det enda problemet jag stött på. Men tar man en sak i taget blir det inte överväldigande. Jag är mer den där typen som behöver stå och titta på sakerna istället för att bara läsa. Men i det här ämnet hittar jag inte så mycket kunskaper på nätet. Hittade jag en bra bok skulle jag köpa den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>