Dag 153-154 (13/2-14/2) Madrass till loftet

Jag har haft besök av en vän som såg mitt hopkok av madrasser. Jag hade 4 madrasser i lite olika storlekar. Han erbjöd mig en luftmadrass en lite bredare variant. Tänker att det kan vara något tills jag har råd att köpa en madrass som är bra. Allt är en prioritering och madrass ligger efter installation av både kamin och gasol. Jag bygger av det som blir över av min lön. Så madrasserna till tippen och jag fick chansen att städa på loftet.

20120215-000635.jpg

Här nedan ser ni madrassen som jag pumpade upp i morse när jag kom hem från nattskiftet. Den är lite smalare än de madrasserna jag haft så det blev lite mer yta mellan madrass och förvaring. Men jag tänker att jag vill ha en bred madrass så jag kommer att ha en 160 cm bred madrass sedan, den här är 140 cm.

20120215-000652.jpg

Så när vi nu är inne på förvaring så kan jag säga att det jag förvarar på loftet är sådant som inte används så ofta.

Från vänster, uppifrån och nedåt har jag en medicinlåda, trälåda med böcker och ovanpå lite personliga saker som har ett personligt värde dvs. en budda staty från min son som för mig symboliserar att leva gott med mindre saker, en yoga figur som jag fått av min bror som påminner mig betydelsen av att hålla på med yoga för att må bra på alla plan. Sedan har jag 4 lådor nedanför detta som inte syns i bild (lika dana som de till höger) de innehåller sommar kläder och lakan, påslakan.

Från Höger, uppifrån och nedåt har jag trälåda med böcker ovanpå ligger min spikmatta. Sedan har jag fyra lådor den första innehåller massa papper och ritningar mm som har med mitt husbygge att göra, den andra är en privat låda, den tredje har jag inte öppnat på länge kan inte komma på vad det är i den nu.

Det var allt på mitt loft

Sov bra på madrassen men fick pumpa upp lite mer på morgon kvisten. Knepet med luftmadrasser är att inte pumpa dem för hårt. När man kryper upp i dem når m an golvet men när man ligger så gör man inte det, DÅ blir det bra, tycker jag.

En bra länk till off-grid leverne

YouTube Preview Image

 

Similar Posts:

  None Found

2 thoughts on “Dag 153-154 (13/2-14/2) Madrass till loftet

 1. Jeg er ikke på Facebook, men jeg så dit indlæg med den fantastiske vedspis her på siden. Og jeg kunne se navnet Idun og fandt deres hjemmeside – og de kan købes i Danmark også!
  Jeg fandt denne englænder som tilsyneladende er ekspert i vedovne – og som arbejder med ‘thermoelektriske’ off grid elektricitet – fra varmen fra vedovne. Han har lavet en ‘Tinderkettle’, der opvarmer vand samtidig med at den laver lys:
  http://www.thefireweaver.com/the-tinderkettle.html
  og en ‘Tinderbox’, der producerer mindst 20 Watt og kan sørge for lys etc og oplade en batteribank:
  http://www.thefireweaver.com/the-tinderbox—wood-stove-generator.html
  det var på dette forum, hvor der er mange gåde råd og diskussioner, jeg så det:
  http://www.ukhippy.com/stuff/showthread.php?56078-The-Tinderkettle-has-landed!
  Her er et firma, der arbejder med det samme princip:
  http://biolitestove.com/BioLite.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>