Elektriker räkning

Läsar frågor är bra för inte vet jag vad vi vill jag ska skriva om om ni inte ställer frågor, så jag skriver vad jag gillar då.

Fråga:

Jag blev lite nyfiken på vad elektrikern gjorde för de pengarna? Vad ingick i de 12500 kronorna? Som elektriker själv tycker jag att det känns lite mycket för ett såpass litet hus. dessutom hade väl du själv köpt in materialet så det kan väl bara handla om arbetskostnad.

Ja, elektrikern kostade 7200:- , tim kostnaden verkade ju inte hög. Men han fick kolla allt även det som var rätt för att vara säker, så det blev lite timmar. Men han behövde inte ta kablar förutom till 12 volt som jag drog in till halva vagnen.

De olika posterna i räkningen.

xx

Summa att betala till Elajo, elektriker företaget.

 

Similar Posts:

  None Found

4 thoughts on “Elektriker räkning

 1. Puuuuust – Det är just sådana här fakturor som får gemene man att själv dra all el = livsfarliga kopplingar om kunskap fattas.

  Själv drar jag all el och låter en god vän som är behörig elektriker kontrollera installationen. En sådan här installation hade slutat på max 5000 om du gjort den själv och betalt någon tusenlapp för kontrollen.

 2. Tack för att du svarade. Jag fick intrycket att du köpt allt material själv och skulle betala 12500 utöver det. Elektrikerns timpeng är normal vad jag kan se. 380-500 kronor brukar vara normalt.

  Det är klart att det blivit billigare om man gjort det själv men utan kunskap ska man inte ge sig på det.

  Antalet timmar kan jag inte uttala mig om.

 3. De mesta materialet har jag betalat själv. Blev dyrt det här men jag får skylla mig själv, skulle anlitat elektriker från början då hade slutsumman blivit billigare. Jag har lärt mig att jag inte är bra på detta.
  Elektrikern gjorde skäl för sina timmar, jag gick ett steg bakom alla timmar han var här och frågade och frågade och undrade :-) men han lovade mig att det var okej. Så lite smartare är jag men detta är inte riktigt min grej känner jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>