Dag 155-165 (15/2-25/2)videodagbok

Jag har varit dålig på att uppdatera och därför bestämde jag mig nu för att göra ett video uppdaterings inlägg istället. Ibland är det svårt att få lust till att skriva inlägg. Det händer inte så väldigt mycket, det mesta är mer på planerings stadiet. Funderar på hur jag vill ha det och finner lösningar och sedan funderar jag på om jag kan göra de lösningarna bättre, pratar lite med andra så den processen tar sin tid.

Men varsågod, håll till godo med en video uppdatering.

YouTube Preview Image

Prenumerera gärna och gilla mina videoklipp så hittar fler dem, ja utifall att du gillar dem då :-)

Jag fick en kommentar på videon ovan och fick pröva hur man gjorde video svar och det är smidigt. Man kan förklara snabbt vad man menar. Skriva tar sin tid och ger inte ett fullständigt svar. Så kommentera gärna och ställ frågor om allt ni funderar så får ni svar antligen skriftligt eller i en videokommentar.

Här kommer svaret på kommentaren jag fick

YouTube Preview Image

Similar Posts:

3 thoughts on “Dag 155-165 (15/2-25/2)videodagbok

 1. Hej, vad trevligt det var att se och höra dej på video.
  Det är kul med skrivet också naturligtvis. Men det med videon är energigivande på ett annat sätt, de är så kul att höra om dina ideer, de ger en själv en puff att fortsätta fundera på egna funderingar och lösningar.
  Vilken himla tur jag hade som hittade din sida.
  Angående tomten, hoppas den är fin och att det går vägen. Om inte så finns det ju tid fortfarande.
  Hejsålänge
  Liv

 2. Tack för en intressant sida och projekt.

  Skulle vara kul och se din fulla kalkyl. Där du endast visar boende kostander.

  /Hugo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>