El förbrukning

Anna och Jan är ett par som bor i Portugal, de bodde i husvagn i 6 år innan de nu äntligen blivit klara med sitt hus. De har solpaneler och har skrivit flera riktigt bra poster om detta. Dessutom har de gjort ett Excel blad om sin förbrukning av el. De låter er ladda ned detta gratis. Det var en kanon bra hjälp så tack Anna och Jan. Jag har dock ändrat ganska kraftig i dokumentet för att få in det på bloggen. Halvdåligt resultat men Anna och Jans dokument är jätte bra. Om någon vet hur man gör kan ni gärna få delge mig.

Om ni trycker på Adobe symbolen ovan får ni detta blogg inlägg i PDF format och då går det att förstora bilderna.

Här nedan ser ni min förbrukning mm.

Här får ni länk till var du laddar ned kalkylbladet och ser instruktioner

 

 

 

Jag hade stora problem med att få in dessa bilser från excel in på bloggen. Det gick inge bra, hoppas att ni ser ändå och fattar vad jag gjort

Similar Posts:

2 thoughts on “El förbrukning

  1. Du vet att du i framtiden kan använda knappen “print screen” (PrtSc) som bör finnas ovanför piltangenterna på ett vanligt tangentbord, eller ovanför enter på en bärbar. På så sätt sparas bilden i urklippsminnet och du kan därefter enkelt klistra in den i paint eller någon annan bildredigerare som photoshop för att därefter spara bildfilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>