Dag 68-75 (27/11-4/12)

Helt otroligt det har redan gått hela 75 dagar sedan jag flyttade in i Hjulia. Det här året som jag dokumenterar kommer gå så fort. Jag har iallafall varit riktigt flitig så det känns riktigt roligt.

Vad jag har gjort är att jag satte igång med att flytta ytterdörren till söder sidan.

Här ser ni att jag plockat ur garderoben i hall delen och börjat montera ned den.

Här har dörren monterats ned och lite lister.

Det här var lite jobbigare och bökigare. Som ni ser går det även el i denna väggen.

Ett fönster monteras för att få in lite värme från väster. Fönstret placeras högt då jag inte vill ha insyn utan bara ljuset.

En grov sågning innan den riktiga,

Dags för att montera inner vägg.

 

Lite fjällpanel

Sådärja nu har jag lister på fönster och dörrar ute. Nu saknas det bara lite färg.

Insidan, saknas fönster lister och fogning i skarvarna. Dörren saknar lite lister och lite ditten och datten.

Ja det här var tanken och det blev det,

Fortsättning följer men nu har jag en jobba vecka så vi får se vad som händer.

Väntar på elektrikern.

Fler bilder på bygget finner ni här

Similar Posts:

    None Found

6 thoughts on “Dag 68-75 (27/11-4/12)

  1. Tack Anna, ja jag hade inget val. När jag väl har fått in tanken i huvudet att det fanns en bättre planering så kunde jag inte släppa det. Jag försökte verkligen tänka att det var ju ganska bra som jag hade det och det var det. MEN som sagt om man ska bo i ett litet utrymme så ska det vara precis som man vill ha det för att det ska kännas bra. Som vanligt tar det längre tid än man tror men nu är jag nöjd att jag gjorde det. Det är som ert badrumsgolv…..det var inte vad ni ville ha…bara att bita i det sura äpplet och göra om det :-)
    Jag läser alla era inlägg och just nu avundas jag att ni har så fint väder så länge. Vintern här har dock inte riktigt börjat ordentligt så jag är nöjd….ska ju göra en liten vinterkappa runt husets grund INNAN snön kommer hoppas jag hinna.
    Ha det gott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>