Dag 15 (5/10)

20111006-050056.jpg

Jag undrar om jag kommer att hitta ett ställe att stå på med en så här underbar utsikt till våren. Hoppas verkligen det för jag blir verkligen glad åt det varje gång jag tittar ut. Brukar sätta mig vid diskbänken och äta frukosten bara för att det är så fridfullt.

I dag har jag fortsatt att lacka skivan i köket och sedan for jag iväg till andra huset för att åka några vändor till tippen.

 

20111006-050104.jpg

Sedan var det dags och sova lite innan jag skulle åka till mitt nattskift på landstinget. Detta är hur det ser ut uppe på loftet när jag skulle sova. Gillar verkligen utsikten. Jag tror att fönster och ljus insläpp är väldigt viktigt på små ytor som min vagn. Jag tycker att min stuga känns ljus och luftig.

Similar Posts:

5 thoughts on “Dag 15 (5/10)

  1. Hur tänkte du med fönster på nedervåningen? Ville du inte ha fler/större eller har de få och små fönstren en praktisk orsak? Hur mycket fönster man vill ha är ju förstås en smaksak, själv skulle jag nog vilja ha fler, men är det krångligt eller dumt att välja för stora fönster när man bygger vagn tror du?

  2. hej funderar på hur det går med matlagning i huset matos är det ett problem el?har planer på att i framtiden göra något liknande hus som du ev på hjul (small living)än så länge är mitt hus i huvudet (planering)och funderar över matlagning i små utrummen tänkte i varje fall sommarmånaderna göra ett kök utomhus funkar nog bra vintertid också och bara laga koka enklare mat inne.tw

  3. Det tror jag inte hos en bonde. Om ingen klagar kan man ju stå hur länge som helst. Men lagligt sätt ska man ju inte stå mer än 6 veckor på en plats. Hittar man en underbar plats så får man väl skaffa bygglov då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>