Inredning, allt ska ha sin plats!

Det är nu dag 13-14 sedan jag flyttade in i huset (3/10-4/10, 2011)

Något som är ett pågående arbete hela tiden är att se till att allt har sin plats att organisera. Jag har nu sett till att få upp lite burkar för förvaring av bestick och annat i köks delen

Som ni ser är inte skivan lackad så det har jag hållt på med i två dagar nu.

Sonen har  klagat på att väskan inte får plats på loftet och därför har jag gjort ett hyllplan och hans väska får plats längst ned. Fler hyllplan kommer när fler pengar kommer in på kontot.

I dag har min väldigt efterlängtade icke längre min arbetskamrat :/ kommit på besök med bullar på kanelbullens dag. Inte kanel i men ofantligt goda. Hon tyckte att det var väldigt trevligt i min stuga och i omgivningen. Mina fåtöljer tyckte hon var super sköna, vilket dom är. Lite för stora egentligen men när vi sitter ned på kvällen är de underbara. När jag ska gå in och ut och sonen har fällt upp benen är det inte lika smidigt.

Jag har mina vardags sysslor här som innebär att gå och hämta vatten, tömma avlopps hinken, diska för  hand mm. Känns riktigt trevligt och rogivande jag stor trivs. Men jag ska naturligtvis fixa avlopp och att vatten ska pumpas mm så jag kan diska i huset. Men en sak i taget.

 

Similar Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>