Fortsättning följer av burspråket

I dag känns det som att jag inte fått så mycket gjort trots att jag var på gården i några timmar. Men jag började med att försöka få min brevlåda att inte ramla varje dag. Sedan hämtade jag isolering som jag använt till att isolera i lådan utan för köket där jag har varmvattenberedare och pump till min stuga jag lever i. Nu räknar jag med att det inte blir någon mer vinter i den stugan jag bor i. Det är iallafall min plan. Isolerade mer i burspråket. Sedan kapade jag till fönsterlister till utsidan av burspråket och målade dem.

Sedan gjorde jag inte så mycket mer än fotograferade lite på huset och på gården, gillar att fotografera.

Här följer några bilder.

isolera burspråket


Similar Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>