Burspråket får isolering

Frigolit från den rivna husvagnen återvinns och det känns bra.Har sågat runt burspråkets öppning, sågat lite brädor så att väggen blir rak och fin.  Jag kan sätta in frigolit här för att jag tror inte att jag ska ha någon el dragen här. Ja nu kommer jag vara ledig några dagar så då ska huset få sig en omgång, det är ju så roligt nu att komma igång igen efter den långa kalla vintern. Jag undrar hur det skulle ha varit att ha spenderat den i mitt hus på hjul?

burspråket isoleras

Mina funderingar och vad jag gjort i dag:

Tittar som vanligt igenom min RSS och tittar på olika lösningar på små hus byggen, inspireras!

Tittar på gasol produkter, kostnader, installationer, säkerhet mm. Var in på www.fogas.se och skickade in en sponsrings förfrågan.

Jag ska ta mig en tripp från Nyköping och runt Vänern en dag för jag har hittat firmor/affärer som jag vill gå in på för att det innehåller produkter som jag eventuellt ska ha. Allt går att se på internet men jag vill gärna hålla i produkten och se att det är vad jag vill och och fråga personal om fördelarna med det ena och det andra. Så snart blir det inspektions runda i Sverige.

Funderar över elen i stugan, vilka produkter jag ska ha el till, hur mycket det kommer att dra. Ska ju få hjälp med tänket så då behöver jag förbereda mig lite.

Såg att det var en kvinna i dalarna som bygger ett hus på hjul och sedan var det en kvinna som frågade på ett husvagns forum om husvagns underrede för hon skulle bygga hus på hjul. Jag har det senaste året blivit uppringd av två kvinnor som ska bygga hus på hjul och faktiskt en man. ÄR det här en kvinno grej? kan man undra…ja jag är ju också kvinna.

Similar Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>