Panel på andra sidan

Jaha, då har jag fått upp lite mer panel eller rättare sagt all panel jag hade målad och inköpt. Så i går efter jag satt upp all panel var jag och köpte mer. Nu ska jag bara måla dem, för det krävs det att det är 5 grader varm. Det lär det inte bli så jag tänkte måla den i mitt hus på hjul. Jag får sätta in ett element, det bär mig emot att slösa på el men så får det bli. Månadens elräkning blev superlåg, jag brukar ligga på det dubbla till tredubbla så det känns bra. Små förändringar i beteende gör skillnad!

Men nu lite bilder på gårdagens arbete.


Similar Posts:

2 thoughts on “Panel på andra sidan

  1. hej hur går det med bygget nu när det snöar är utsidan skyddad mot snön.
    har du lust att lägga upp någon bild på hur lill huset ser ut på ut på utsidan när det är snö eller kanske en bild på hur insidan ser ut nu. jag vet inte hur det är med andra men jag skulle uppskatta det.
    bra jobbat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>