Vevlampa

Vevlampa med en massa led lampor i från ETC

Så här ser min vevlampa ut. Det finns en vev på baksidan. Jag snurrar en minut och får 25 minuter på medel belysning (lyser bra), eller 5 minuter starkt. Den  har en magnet inbyggd så oftast sitter den som som sänglampa eftersom jag har en whiteboard som är magnetiskt ovanför mitt huvud eller på kylskåpet. Jag använder den som sänglampa eller när jag går till och från bilen på gården (blir mörkt på landet).

Den har även röd belysning som jag inte använder så ofta. Men som belysning för ett barn på natten är det perfekt.

Jag har tänkt att använda 1-2 stycken sådana här vev lampor som belysning på loften i mitt hus på hjul. Dagtid tar jag ned dem och använder som belysning ovanför diskbänken.

Jag köte den här på miljömässan i stockholm och fick den då till mässpris men den kostar 475:- på ETC finns många andra roliga saker i den butiken.

Det här inlägget har jag skrivit för att en som besöker  min off-grid sida ville se vad jag hade för lampa. Gillar när ni integrerar med mig. Då blir det en mer levande sida. Kontakta mig gärna om ni gör liknande saker så kan vi utbyta erfarenheter.

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>