Fönster och ångspärr

Här har jag fått på plasten, ångspärren. (tog bort detta, blev fukt, kör utan något på plywooden)

hus på hjul, tiny house, husbygge, små hus

Monterar fönstret och plankorna visar var fasade kommer. Bara att skjuta fönstret emot så hamnar det rätt.

hus på hjul, tiny house, husbygge, små hus

hus på hjul, tiny house, husbygge, små husDet blir bara ett fönster på långsidan för jag såg att det blev tillräckligt, vagnen är ju inte så stor. Men det blir två takfönster för insläpp av ljus. På det sättet sparar jag yta på väggarna till förvaring och får mindre insyn. Dessutom får jag ligga och titta på natthimlen när jag ska sova, mysigt värre.

Similar Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>