Efterfordonet lackas för rostskydd

Här kommer ett videoklipp om mitt efterfordon

YouTube Preview Image

Similar Posts:

    None Found

2 thoughts on “Efterfordonet lackas för rostskydd

  1. Hejsan.
    Följer ditt projekt med stort intresse och ser att du inte får så många kommentarer på din hemsida. Förhoppningsvis har du många som följer dig utan att lämna avstamp men jag ville iallafall visa mig även om jag är dålig på att kommentera.

    Var roligt att du äntligen har fått kärran ska bli jättekul att se dig börja bygga. Jag har själv köpt en gammal skåpbil som jag har börjat bygga mitt hus i.

    Lycka till!

  2. Jätte roligt att du gör dig synlig :) ja jag håller med dig inte många som kommenterar men jag ser att folk tittar på hemsidan. Jag gör den här hemsidan dels för att jag har haft en sådan stor hjälp i mitt projekt av andra som skrivit om sina hus på hjul projekt. Men det finns ju inga svenska, så här kommer den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>