Golvsektioner monteras ihop och borrar hål i efterfordone

I dag har jag borrat hål i ramen för att jag senare ska kunna förankra huset i ramen. Det tog nästan hela dagen. Jag har också skruvat i hop de tre olika sektionerna. Jag har fått i all cellplast isolering och sprutat i fogskum i skarvarna.

YouTube Preview Image

Similar Posts:

2 thoughts on “Golvsektioner monteras ihop och borrar hål i efterfordone

  1. Hej! Det ser jättebra ut. Har du snickrat mycket innan? Jätteroligt att följa bygget och det ger massor med inspiration så fortsätt gärna med videodagboken varje dag.

    En liten fråga hur delar du på frigoliten? Ser jämnt och fint ut. Jag ska nämligen använda frigolit till min husbil.

  2. Hej Martin, mitt ex och jag byggde till och om en stuga. Det vart mycket arbete där….så det är den erfarenheten jag har….vi var båda amatörer och det projektet var stort så lite hjälp fick vi senare av en snickare. Men jag lärde mig en hel del. Visserligen är det här 19 år sedan :) .
    Frigoliten sågar jag faktiskt med vanlig handsåg…det är säkert inte så man ska göra men det fungerar för mig. Om någon vet bättre så skriv gärna det…vore roligt att veta hur proffsen gör det.
    Roligt med husbils projekt, det har jag också gjort men det var inget avancerat, bara gjorde en säng.
    Fortsätter med videodagboken, tack för att du följer den och roligt att det inspirerar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>