Byter Husvagns underrede mot biltransport kärra

I dag har jag fått veta att jag får byta mitt boogi underrede mot en biltransport kärra som tål minst 2600 kg. Så det är jätte bra för mig….inga pengar i mellan utan rent byte.

I dag har jag fått vajrarna till boogin så nu ska jag sätta ihop kärran och efter helgen köra den till han som ska ha den.

Biltransportkärran är runt 2×4 meter och jag behöver en kärra som är 2.5×5 meter så den ska lämnas in för svetsarbete och för att göra fjädringen stum.

Min plan är att allt detta ska vara gjort till senast den 20 juni 2010 för då börjar min semester och den ska jag naturligtvis använda till mitt hus på hjul bygge.

Så i helgen ska jag få ihop boogikärran som ser ut så här nu:

boog vagn

  1. Sätta dit vajrarna i bromstrumman
  2. Sätta in allt som det såg ut i trumman
  3. Sätta på däcken
  4. Vända på kärran och köra den till killen som ska ha den.

Ja det är mitt helg jobb.

Det betyder att husvagns underredet som jag har fått efter att jag demolerat husvagnen blir min nya släpkärra, den jag ska hämta virke med och köra grejor till tippen med.

Så här ser den ut:

min nya släpkärraI bakgrunden ser ni den gamla husvagnen i delar, Håller på att gå igenom den högen och lägga upp delarna på pallar. Jag sorterar för skroten och för det jag kan återvinna. Med det här blir en jätte bra släpkärra och belysningen fungerar.

Att göra:

  1. Göra ett regelvärk av trä.
  2. Fästa all belysning och sladdar på lämpligt sätt.
  3. Lägga på skivor som blir kärrans golv
  4. Göra sidor till kärran

Fästa krokar att spänna lasten i.

Similar Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>