P1 intervjuar mig

sr-modernt-nomadliv

I går kom Ambra från P1 och intervjuade mig om mitt off-grid projekt. Hon gör reportaget för P1´s Tendens.

Jag hämtade henne vid järnvägs stationen och sedan bar det iväg hem till mig. Hon plockade fram sin utrustning och värsta micken. Kändes jobbigt till en början att ha någon som spelade in allt jag sa men det blev bättre. Vi började med att titta på min luftsolfångare, förklarade hur den fungerade. Sedan gick vi in på internet och jag visade bloggen och facebook gruppen och förklarade lite runt detta.

Visade mina två whiteboard tavlor där jag på den ena har min livskarta som är uppdelad i 10 delar, dvs vad jag tycker är viktigt i mitt liv familj, ekonomi, andlighet mm. och att ha mål i livet. Tavlan är till för att påminna mig om vad jag ska prioritera i mitt liv….det skapar mitt liv. Den andra tavlan är mer praktisk och handlar om själva husbygget.

Efter detta visade jag min handvevade tvättmaskin och mina tvättnötter. Slog också ett slag för menskoppen vilket jag tycker alla kvinnor skulle ha för att minska sopberget samt för att det är det bästa skyddet på flera sätt. Jag visade min sågspåns toalett och hon försäkrade mig att hon inte kände någon odör där inne, många tror nämligen att det luktar om en sågspåns toalett, men det gör det inte.

Vi gick sedan ut och arbetade praktiskt på kärran, plockade bort bromsvajrarna och åkte sedan till en husvagns firma i stan för att se om jag kunde få delarna som behövs. När vi var där frågade jag om stum dämpning som behövs på min kärra. Han rekommenderade att vi skulle åka till Totalmeck så det gjorde vi. Där träffade vi ett gäng glada killar som hade mycket åsikter och lätt till skratt. Tyckte projektet var roligt men lite knäpp tyckte de nog att jag var. Fick iallafall en del råd som  jag följt upp i dag.

Sedan var vi hungriga och Ambra bjöd mig på lunch, nu fick vi en pratstund utan mic och vi kom in på riktigt intressanta samtal om livet.

Skjussade sedan Ambra till tåget. Jag åkte raka vägen hem och pustade ut och sov en stund. Tog på krafterna då jag var ganska nervös först men rolig var det.

Kommer att informera er när de sänder intervjun.

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>