Länkar som jag följer

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av de oändligt många bra sidor som jag har hittat på nätet som pratar om off-grid och off-grid tankar och byggande. Länkarna är inte ordnade efter vilken som är bäst utan de jag följer mest.

  • Tiny House Blog är en blogg som är skriven av Kent Griswold som gillar små ytor och det har drivit honom att forska runt detta ämne och Tiny houses är hans stora intresse. Målet med hans blogg är att upptäcka vad det finns för olika möjligheter för en människa att börja leva med mindre yta i en liten stuga. Han tittar på olika boende former och tittar på alternativa energi källor för värme och elektricitet. Han uppdaterar ofta och det är roligt för en entusiasm som jag.

http://tinyhouseblog.com/

  • Tiny House Designe är en blogg av Michael Janzen som har flera bloggar om detta ämne men de skiljer sig lite åt, jag har skrivit om detta tidigare så tryck bara på hans namn och scrolla ned så ser ni hans andra bloggar. Jag följer alla dessa sidor och även om vissa uppdateras sällan så är de så bra så det är bara att lägga dem på RSS flöde så ser du när de uppdateras. Men Tiny house designe uppdateras ofta och här visar han på andras idéer och byggen  och han gör egna ritningar som han delar med er.

http://www.tinyhousedesign.com/

  • Jonathan har byggt sig ett Tiny House och han visar allt han gjort med massor av bilder, gillar att följa hans projekt.

http://gungy.livejournal.com/

  • Nisse i torpets blogg är en gemytlig svensk blogg som tar upp en massa projekt han har, allt från att göra öl,baka, självhushållning, göra eget smör mm. Han har ett jordnära synsätt som jag gillar.

http://nisseitorpet.wordpress.com/

Ja det var några av mina länkar, hoppas att ni finner något som ni tycker är matnyttigt för era projekt eller intressen.

Similar Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>