Hus av pallar

Hus av pallar

Jag har skrivit tidigare om hur du kan bygga med pallar som du kan få tag i gratis på olika ställen och en person Michael Janzen är en sådan man. Har du inte läst inläggen tidigare så gör det, det ger en helt annan dimension till att bygga billigt men bra.

Jag hittade den här youtube klippen om hur man skulle kunna bygga hus av pallar i flyktingläger och att det skulle hålla i 50 år istället för 7 år med tält. Det är ett sätt att omvandla tält till ett temporärt boende och sedan till ett permanent boende. På den här videon sätter de ihop ett hus av pallar.

YouTube Preview Image

I Beam Designe är de som har utvecklat den här idén och prototypen, kolla deras hemsida.

Similar Posts:

One thought on “Hus av pallar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>