Violet i sitt träd hus

Det finns otroligt härliga människor ute i världen som har bestämt sig för att leva sitt liv på deras eget sätt och inget kan stoppa dem. En av dessa underbara människor är Violet. Men inte alla håller med om att hon är underbar. Hennes sätt att leva skapar många känslor hos omgivningen, allt från att det är förskräckligt till att de sett en underbar positiv människa. Jag vill ge ett slag för att in i det längsta låta människor göra sina egna val även om de inte överrensstämmer med mina egna tankar om hur man “ska” leva.

Violet Hobaugh, 92,  Lebanon County uppmärksammades för att ha räddat ett träd nära hennes hem som PennDOT ville såga ned 2004. Vid 92 års ålder forstsätter Hobaugh att leva ensam utan rinnande vatten och elektrisitet.

Violet Hobaugh, 92, Lebanon County uppmärksammades för att ha räddat ett träd nära hennes hem som PennDOT ville såga ned 2004. Vid 92 års ålder forstsätter Hobaugh att leva ensam utan rinnande vatten och elektrisitet.

Hon är en legend i sitt område och många berättar om en underbar kvinna med stark integritet som bemöter dig med tid och värme. Medans andra  har bemöts med ilska. En kvinna som hälsar på hemma hos henne säger att Violet kan känna när de som kommer och besöker henne inte är där pga av äkta känslor och då kör Violet bort dem. Enligt denna besökare har Violet det rent och fint hemma men att hon har mycket prylar.

Handlaren kör ut varor och rent vatten till Violet en gång i veckan och har inget annat än goda ord att säga om henne.

Violets träd hus

Violets träd hus

Här har Violet bott under många år vinter som sommar och hon lever livet som hon vill, har blivit erbjuden hjälp men nekat. Hon säger att hon sitter på sin veranda från soluppgång till solnedgång.

Läs mer från tidnings urklipp

“Små bostäder med små rum leder sinnet in på den rätta vägen, medan stora hus får det att gå vilse.

Leonardo Da Vinci

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>