Luftsolfångare med burkar

Här har jag fått 3 rader med burkar den längst till höger är limmad, det var den första jag gjorde. Den är klart sämre än de andra, men fungerar.

Här har jag fått 3 rader med burkar den längst till höger är limmad, det var den första jag gjorde. Den är klart sämre än de andra, men fungerar.

10 rader kvar sedan ska rutan på.

10 rader kvar sedan ska rutan på.

Min luftsolfångare börjar nu ta fart igen eftersom jag fått tag i lite burkar och tagit semester så jag hinner med lite projekt innan vintern. Ett av mina större problem med luftsolfångaren är att jag inte lyckats att få burkarna att sitta fast som ett rör. Inget lim har hållit dem ihop. Men så kom min bror och jag på en idé och det är att klippa isär en burk topp och botten och använda som ett bälte som håller ihop två burkar. Det fungerar, men endel burkar kan man behöva hetta upp för att kunna föra ihop dem. Jag gjorde en liten video film för att ni lättare ska förstå hur jag har gjort. Jag är glad över den här idén eftersom lim är slöseri med pengar och jordens resurser.

Här kan ni se en video som jag har gjort för att visa hur jag sätter ihop burkarna och lite kort om luftsolfångaren

Läs även tidigare inlägg under kategorin luftsolfångare

Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>