Sågspåns toaletten

Jag lovade att återkomma angående min sågspåns toalett, angående om den luktar eller inte.

den luktar INTE

Jag har fyllt hela bunken med, ja ni vet vad :D och ingen lukt. Men det gäller att täcka den avföring/urin som är där ordentligt. Gör du bara det så ingen lukt eller flugor eller annat. Jag är helnöjd. En kompis sa att han inte kände någon lukt och frågade mig om jag börjat använda den ännu. Så det här blir det jag kommer att använda i mitt hus.

Jag har fyllt hela bunken med, ja ni vet vad :D och ingen lukt. Men det gäller att täcka den avföring/urin som är där ordentligt. Gör du bara det så ingen lukt eller flugor eller annat. Jag är helnöjd. En kompis sa att han inte kände någon lukt och frågade mig om jag börjat använda den ännu. Så det här blir det jag kommer att använda i mitt hus.


Similar Posts:

    None Found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>