Bygga med pallar

pallar-eur-pall

Jag är så glad, äntligen börjar jag få in lite material till mitt hus på hjul bygge. I dag ringde en person om att han har mellan 50-100 pallar som jag kan få hämta gratis och gården ligger bara 2 mil härifrån, så det blir billigt.

Ni har säkert sett i tidigare inlägg hur man bygger med pallar?! Michael Jenzen bygger ett sådant hus, så här ser hans hus ut så här långt:

tiny-free-pallet-house-300x400

För mig handlar det om att bygga med det material som jag råkar få tag i som är gratis och som är återvinnings material. Minsta möjliga skada på moder jord och min plånbok.

Om du har material som jag kan återvinna åt er så kontakta mig på andlig@telia.com. Jag behöver allt som ett litet hus kan behöva dvs dörrar, fönster, plåt tag, panel, hängrännor, solceller, vindkraft, batterier för solcells användning, elektrisk, duschkabin med balja m.m.

Similar Posts:

5 thoughts on “Bygga med pallar

  1. Härligt att höra! Det ska bli roligt att se hur själv byggande pågår!

    Känner till ett visningsområde för hus vid skogskyrkogården(Stockholm) som håller på att avvecklas. ser ut som de river husen där så det borde gå att få tag i fönster och bräder som de inte vill behålla hyfsat billigt inbillar jag mig.
    dessvärre mins jag inte namnet på firman, var något i stuk med expo hus något. skulle jag övningsköra i närheten så borde jag kunna kolla upp det ifall intresse finnes, det borde finnas material lite närmare? :->

  2. Spännande! Lägg upp bilder allt eftersom så vi får se :) Själv längtar jag snarare till något större ute på landet just nu. Måste bara fråga är det det du som har lämnat anonyma kommentarer på sistone på min blogg (för att du t ex inte kunnat logga in som jag vet du haft problem med förr)?
    Fridens,
    /Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>